четвер, 28 квітня 2016 р.

Відбулося заключне засідання ОШППД вчителів фізичної культури

26 квітня 2016 року на базі КВНЗКОР «Академія неперервної освіти» відбулася підсумкова конференція слухачів обласної школи передового педагогічного досвіду вчителів фізичної культури з проблеми «Упровадження сучасних освітніх технологій у навчально-виховний процес з фізичної культури». Протягом трьох років слухачі відвідували засідання даної школи, які проходили на базі Іванківської ЗОШ I-III ст. №1 та Синявської ЗОШ I-III ст. Рокитнянського району, де мали змогу познайомитись з педагогічним досвідом вчителів фізичної культури Ніколаєнка М.П. та Сатиренко О.В. 
        Також слухачі школи мали змогу взяти участь у обласному та заключному етапі Всеукраїнського конкурсу «Кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» та перейняти досвід кращих вчителів не тільки Київської області, а й всієї України. Також, протягом всієї діяльності школи слухачі виконували ряд творчих завдань: презентували свій досвід, розробляли методичні розробки та конспекти уроків з дидактичним забезпеченням, представляли свої відеоуроки, долучались до їх аналізу, що давало змогу покращити свій фаховий рівень.
        На заключній конференції слухачі представляли свої матеріали, які вони повинні були систематизувати та подати у роздрукованому вигляді та на компакт-дисках для створення підсумкової папки діяльності слухачів ОШППД за 2013-2016 роки, а також, презентували свої власні блоги.
      Результатом діяльності слухачів школи стали отримані ними Посвідчення про підвищення кваліфікації. На жаль, деякі слухачі школи не отримали вчасно посвідчень, їх  матеріали потребують доопрацювання.
        Будучи слухачем обласної школи передового педагогічного досвіду, я значно покращив свій професійний та фаховий рівень, перейняв досвід у кращих вчителів області, що дало можливість у цьому навчальному році стати Переможцем II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» у номінації «Кращий інноваційний урок».
        Насамкінець хочеться виразити щиру вдячність адміністраціям Іванківської та Синявської шкіл за постійний теплий прийом слухачів курсів, учителю фізичної культури Синявської школи I-III ст. Рокитнянського району Сатиренко О.В., "Заслуженим вчителям України" у галузі фізичної культури Ніколаєнку М.П. та Зелінському М.П., в.о. завідувача кафедри філософії освіти та управління Лакізі О.М., завідувачу відділом методики викладання фізичної культури та захисту Вітчизни Качоровському В.С. за професійну організацію школи передового педагогічного досвіду та пророблену роботу з слухачами протягом всього періоду курсів.






Немає коментарів:

Дописати коментар