вівторок, 12 квітня 2016 р.

Спортивний майданчик з штучним покриттям в ЗОШ №1 відкрито!

    Радісна подія об’єднала не лише учнів школи та вчителів, а й представників Бучанської міської ради, відділу освіти, батьківський комітет. Та чи найбільше чекали на цю подію школярі, які відтепер матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту на полі європейської якості. Майбутні зірки українського, можливо й світового футболу, не могли встояти на місці: їм одразу ж кортіло пограти, забити перші м’ячі у ворота суперників. Але спочатку були виступи гостей. Ми дбаємо про здорову націю, - сказав, вітаючи з цією подією присутніх, секретар Бучанської міської ради, голова Федерації футболу Бучанської об’єднаної громади Василь Олексюк.
А здорова нація розпочинається із занять на футбольних, спортивних майданчиках, які ми встановлюємо. Розвиток фізкультури і спорту і у подальшому залишатиметься серед пріоритетних завдань для влади. Жодне свято не проходиться без подарунків, а тому й цього разу від Бучанського міського голови Анатолія Федорука, депутатського корпусу міської ради Василь Олексюк вручив капітанам команд футбольні м’ячі. Відкриття футбольного поля - це не просто турбота про спортивну культуру молоді, це - величезний крок вперед для нашої школи,- коментує директор найстарішого закладу міста Наталія Ісакова. Раніше тут був пристосований майданчик, а зараз він європейського зразка. Подякував владі за турботу про майбутнє дітей голова піклувальної ради школи Сергій Пушкін. Заступник Бучанського міського голови Лариса Матюшенко після офіційної частини наголосила, що у місті курс на розвиток спорту і надалі буде незмінним. Тепер нам буде легше тренуватися й стануть вищими спортивні досягнення,- кажуть майже в один голос учні цієї школи брати Шарапови – Олександр та Дмитро – переможці Всеукраїнських та міжнародних футбольних турнірів. От побачите, тепер від цього поля не буде відбою, тут гратимуть усі. Свято хоча і спортивне, проте без танцювальних і пісенних номерів не обійшлося. І сама найочікуваніша мить перерізання стрічки: секретар ради Василь Олексюк, начальник відділу освіти Олег Цимбал та брати Шарапови дають старт іграм на новому полі. Саме вони і пробивають символічно перші м’ячі у ворота.
    До цієї урочистої події також долучилися і учні нашої школи, адже після всіх урочистостей відбулася товариська футбольна гра з господарями новозбудованого спортивного майданчика. І хоча гра носила товариський характер, кожна команда прагнула перемогти. Учні нашої школи, трохи розслабившись в першому таймі і пропустивши два м’ячі, все ж таки в кінцевому рахунку виявилися сильнішими: 5 : 3.



Немає коментарів:

Дописати коментар