середу, 20 квітня 2016 р.

Міські змагання з баскетболу

У середу, 20 квітня у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №3 відбулися фінальні ігри міських змагань з баскетболу серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. На жаль, досить холодна весняна погода стала на заваді проведенню раніше запланованих фінальних ігор на новозбудованому сучасному баскетбольному майданчику з резиновим покриттям на території Бучанської ЗОШ I-III ст. №4.
Цьогоріч, баскетбольна команда нашої школи у складі учнів 10-А класу: Гордини Романа, Клименко Олексія, 9-Б класу: Желудкова Віктора, Циганка Дениса, Павлишина Мар’яна та Сніжка Олексія підходила у ранзі дворазових переможців минулорічних змагань та вважалася головним фаворитом.
Спочатку, за вихід до фіналу наші баскетболісти впевнено перемогли команду ЗОШ №4 з рахунком 41 : 15. У фінальній грі команда Бучанської Української гімназії тільки в першій половині зуміла «чинити» нам справжній опір. У підсумку, наші баскетболісти перемогли з рахунком 21 : 13 та втретє поспіль стали переможцями баскетбольних змагань та отримали перехідний кубок.
Дана перемога дозволила нашій школі знову повернути собі перше місце у міській Спартакіаді з спортивно-масових змагань та видів спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар