пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Міські змагання зі спортивного туризму

    В п’ятницю, 13 травня у міському парку Бучанським центром позашкільної роботи організовані та проведені другі за ліком в цьому навчальному році змагання зі спортивного туризму серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
    Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три види випробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – командна дистанція І класу «Тріал» та техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі». Також у програму були включені конкурс в’язання туристичних вузлів та конкурс туристичної пісні, результати яких не входили до загальнокомандного заліку. Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами на трьох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми та конкурсних випробуваннях. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами.
    Суддівство змагань забезпечили судді у такому складі: Головний суддя, начальник дистанції водного туризму "Ралі" - Андрій Куцевалов, член дитячої комісії Федерації спортивного туризму України; начальник дистанції велосипедного туризму "Тріал"- Сергій Клименко, суддя І категорії зі спортивного туризму; начальник дистанції пішохідного туризму "Смуга перешкод" - Олександр Татарчук.
    Команду нашої школи представляли учні 10-А класу: Гордина Роман, Клименко Олексій, Сіренко Ганна, 10-Б класу: Закандиріна Юлія, Вознюк Інна, Скрипник Денис, 9-Б класу: Желудков Віктор, Чотій Микола, Халімонов Богдан та Сімороз Олексій, 9-А класу – Косяк Єгор та учень 8-А класу Герасімков Ілля.
    За остаточними підсумками суддівських протоколів учні нашої школи здобули перемогу на дистанції велосипедного туризму, на дистанції водного туризму показали другий результат та третій – на дистанції пішохідного туризму. В підсумку показали однаковий результат за сумою всіх місць з ЗОШ I-III ст. №4 – 6. Але за додатковими показниками поступились першим місцем і зайняли призове друге загальнокомандне місце. 
    В конкурсах в’язання туристичних вузлів та туристичної пісні посіли друге та відповідно третє місця.
    Загалом, у змаганнях взяли участь 78 спортсменів. За підсумками - 32 отримали ІІ юнацький розряд та 36 отримали ІІІ юнацький розряд зі спортивного туризму. Серед них – наші учні.
    Вітаємо нашу команду!!!

   Детальний фотозвіт: https://vk.com/album-110059082_231510246











Немає коментарів:

Дописати коментар