середу, 2 березня 2016 р.

Міські змагання з настільного тенісу

У середу, 2 березня у спортивному залі Бучанської Української гімназії відбулися міські змагання з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.  Відповідно до Умов проведення міських змагань, кожну команду представляли по чотири учасника (юнак та дівчина 5-8 кл. – молодша група та відповідно юнак та дівчина 9-11 кл.-старша група). Кращі з переможців серед дівчат та юнаків у старшій віковій групі отримували право представляти місто на обласних, зональних змаганнях V Спортивних ігор школярів України, які вже в цю суботу відбудуться у нашому місті.
Щодо самих змагань, то в них визначалась особисто-командна першість. Для того, щоб здобути високе загальнокомандне місце, команди повинні були показати стабільні результати у всіх чотирьох групах. Головними фаворитами змагань були учні, які регулярно відвідують навчальні тренування з настільного тенісу у Бучанській ДЮСШ (тренер  - Лисова О.Г.).
Команду нашої школи у молодшій групі представляли: учень 6-В Мутруніч Андрій та учениця 7-А Маньківська Катерина, у старшій групі – учениця 10-Б Власенко Валерія та учень 11-Б Шелетецький Євген.
Найкращий результат серед наших учнів показав Мутруніч Андрій, який у своїй групі виборов перше місце. Маньківська Катерина, поступившись тільки у одній грі, показала другий, високий результат. Шелетецький Євген показав третій результат.
 За остаточними підсумками суддівських протоколів у загальнокомандній першості ми здобули друге місце.
Хочеться зазначити, що це найкращий наш результат у цьому виді спорту за останні декілька років.


Немає коментарів:

Дописати коментар