середу, 24 лютого 2016 р.

Шкільні змагання з настільного тенісу серед учнів 7-8 класів

Згідно плану шкільних спортивно-масових заходів на 2015-2016 навчальний рік, 24 лютого у спортивному залі нашої школи відбулися шкільні змагання з настільного тенісу серед учнів 7-8 класів. У змаганнях взяли участь по два найкращих представників від класу (юнак та дівчина), які стали переможцями класних змагань, що проходили на уроках фізичної культури.
Загалом у змаганнях взяли участь 8 учасників (4 юнака та 4 дівчини). Визначалась особистісно-команда першість. Ігри проходили за коловою системою. У змаганнях серед дівчат учениця 7-А класу Маньківська Катя з великою перевагою майже над усіма суперницями показала стовідсотковий результат, здобувши всі перемоги та відповідно зайняла перше місце у особистому заліку. У змаганнях юнаків учень 7-А класу Кригін Михайло показав схожий результат, як його однокласниця, здобувши в особистому заліку переможне перше місце.
Отож, вітаємо учнів 7-А класу з переконливою перемогою у особистій та командній першості та бажаємо успіхів на міських змаганнях з настільного тенісу, які вже в березні пройдуть у Бучанській Українській гімназії.
Стосовно інших результатів, то призові місця розприділились так: 7-Б – 2 місце; 8-А третє місце.


Немає коментарів:

Дописати коментар