вівторок, 15 березня 2016 р.

Міські змагання з шахів

У вівторок, 15 березня у приміщенні нашої школи пройшли міські змагання з шахів серед учнів 1999 р.н. та молодших загальноосвітніх навчальних закладів, головною метою яких стала популяризація гри в шахи як виду спорту, залучення дітей до регулярних занять шахами та визначення переможців для подальшої участі у збірній команді міста у обласному етапі V Спортивних ігор школярів України з даного виду спорту. Обов’язки головного судді виконувала тренер-викладач з шахів місцевої ДЮСШ Григор’єва Ш.Р.
Відповідно до Умов проведення міських змагань, в команду навчального закладу максимально могли увійти по п’ять учасників (3 хл+2 дч). Визначалась особисто-командна першість. Командна першість визначаласть за найменшою сумою двох найкращих місць, зайнятих учасниками (хл+дч). Змагання проводились за швейцарською системою в 7 турів по 5 хвилин на кожного учасника. При рівності набраних очок у двох учасників, додатковим показником являвся коефіцієнт Бухгольца.
Команду нашої школи сформували учні: 3-Б класу – Тищенко Роман, Кожанова Поліна, 4-А класу – Чернявський Юрій, Волинська Анастасія та учень 5-Б класу Вискочил Богдан.
За остаточними підсумками суддівських протоколів, в особистій першості Волинська Анастасія та Кожанова Поліна зайняли перше та відповідно третє місце.
В загальнокомандному заліку ми посіли – II загальнокомандне місце.
Всі переможці змагань в індивідуальній першості нагороджені медалями та грамотами відділу освіти.
Отож, вітаємо наших учнів з черговим вдалим виступом у змаганнях!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар