четвер, 24 березня 2016 р.

«Спартакіада – 2016» для школярів міста в Українському гуманітарному інституті

23 березня на території Українського гуманітарного інституту пройшла третя за ліком Спартакіада для школярів загальноосвітніх навчальних закладів міста та команди з м. Боярка. Організаторами заходу виступили Бучанська міська рада та Український гуманітарний інститут.  Оцінювали та судили учасників викладачі та студенти 1- 3 курсів факультету фізичного виховання Українського гуманітарного інституту. Перед початком змагань традиційно пролунав Гімн України, для присутніх виступила команда черлідерів, які підтримали і надихнули команди на перемогу. Дворічний володар перехідного кубка Спартакіади - команда нашої школи урочисто передала спортивний «трофей» Організаторам.
Звісно, у нас було велике бажання і втретє завоювати цей прекрасний великий кубок і повернути його назад в стіни нашої школи, але цьогоріч це зробити було дуже важко, адже ми виступали не в найсильнішому складі – всі наші найкращі футболісти зараз зі своїми футбольними командами на тренувальних зборах.
Щодо самої Спартакіади, то порівняно з минулими роками в її програмі відбулися зміни: Організатори поєднали її із закриттям зимової ліги з міні-футболу. Також команди взяли участь в естафетах, дівчата змагались у виконанні фізичної вправи «згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги».
В кінцевому результаті, за спортивні досягнення у футболі ми здобули III місце.
Наприкінці змагань усі команди були нагороджені грамотами.
           «Дуже цікава Спартакіада. Було багато гідних суперників. Наша школа зайняла 3-е місце з міні-футболу і 4-е - зі Спартакіади. В наступному році ми будемо боротися за 1 місце. Дякую всім – організаторам і командам», - говорить капітан команди нашої школи  Євгеній Шелетецький.
І хоча ми втратили перше місце у міській Спартакіаді з видів спорту, наступний вид змагань – баскетбол серед збірний команд міста, де ми являємся головними фаворитами вже декілька років, може повернути нас знову на перше місце.
Популяризація різноманітних спортивних заходів робить їх надзвичайно дієвим інструментом поширення і заохочення до здорового способу життя, сприяє навчанню правилам спортивної поведінки, виховання самоповаги та відповідальності серед дітей і молоді.



Немає коментарів:

Дописати коментар