неділю, 14 лютого 2016 р.

II (обласний, зональний) етап V Спортивних ігор школярів України з баскетболу серед юнаків.

На виконання наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 28.12.2015 № 374 «Про проведення ІІ (обласного) етапу V Спортивних ігор школярів України 2016 року», серед школярів області протягом лютого-травня 2016 року буде проведено близько двадцяти видів змагань з різних видів спорту. Відповідно до обласного Регламенту змагань, всі міста обласного підпорядкування та райони залежно від кількості навчальних закладів та відповідно до кількості учнів у них, розділені на три групи.
Місто Буча потрапило до другої групи, учасники якої згідно з Регламентом повинні прийняти участь у максимум 10-и видах змагань з різних видів спорту на свій вибір, 7-м найкращих результатів з яких сформують рейтинг міст та районів у V Спортивних іграх школярів Київської області.
У неділю, 14 лютого школярі нашого міста «стартували» у V Спортивних іграх школярів України у м. Ірпені, де проходили зональні змагання з баскетболу серед юнаків. Приємно, що основний кістяк міської команди склали учні саме нашої школи: Гордина Роман, Клименко Олексій, Сопілко Олексій, Желудков Віктор та Липовецький Ярослав.
Разом з нашою командою за право потрапити в фінал змагались команди з Бородянки та Ірпеня. Команда з Іванкова через складні погодні умови не зуміла прибути на змагання.
В першій грі ми впевнено перемогли команду з Бородянки з рахунунком 30 : 13. А от фінальна гра з командою Ірпеня виявилась досить важкою, але в свій час цікавою та драматичною. Першу половину гри ми програли з різницею в два очка, а от у другій половині зуміли показати характер та в кінцевому результаті добитись позитивного результату 19 : 11, на свою користь.
Вітаємо наших учнів на бажаємо успіхів у фіналі…



Немає коментарів:

Дописати коментар