пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Міські змагання з волейболу серед дівчат 6-7 класів ЗНЗ міста

   У п'ятницю, 19 лютого у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-IIIст. № 3 відбулися фінальні ігри вже традиційних в зимову пору року міських змагань з волейболу серед дівчат 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Але цьогоріч змагання передували V (зональним, обласним) Спортивним іграм школярів України з волейболу серед дівчат, які вже в цю суботу відбудуться в сусідньому Ірпені, і тому повинні були стати добрим тренуванням для юних волейболісток, кращі з яких сформують збірну команду нашого міста саме для виступу в даному виді змагань.
    Цьогоріч команда нашої школи була головним фаворитом змагань, адже всі наші дівчата 7-х класів відвідують навчальні тренування Бучанської та Ірпінської ДЮСШ.
   У зональних іграх ми досить впевнено перемогли команду Бучанської ЗОШ I-IIIст. № 2. Команда ЗОШ I-IIIст. № 3 чинила нам гідний опір, але в кінці кожної партії ми виявлялися сильнішими.
   У фіналі ми зустрілися з переможцем іншої зони – командою Бучанської ЗОШ I-IIIст. № 4, яку ми також перемогли у двох партіях і отримали головний приз – перехідний кубок змагань та диплом відділу освіти.
    Кращем гравцем турніру організаторами визнано ученицю 7 класу нашої школи Приходько Олесю. 
  Отож, бажаємо нашим учням хороших результатів, вдалих ігор та яскравих перемог у наступних іграх та змаганнях.



Немає коментарів:

Дописати коментар