пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Команда нашої школи у фіналі обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3*3 серед юнаків 1999 р.н. та молодших

Відповідно до Регламенту проведення Чемпіонату України з баскетболу 3*3 серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна баскетбольна ліга 3*3), затвердженого Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України та Федерацією баскетболу України, 07 квітня відбулися зональні змагання ІІ-го етапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Київської області. Цьогоріч, згідно даного Регламенту, змагання проходили у двох вікових групах: старша - 1999 р.н. та молодші та середня - 2003 р.н. та молодші окремо серед юнаків та дівчат у містах Біла Церква, Ірпінь, Обухів та Вишневе.
Наше місто представляла команда юнаків старшої вікової групи нашої школи у складі учнів 11-А класу -  Гордини Романа, Клименка Олексія та 10-Б класу - Желудкова Віктора та Циганка Дениса (тренер - Рожик Р.О.). Ігри нашої групи пройшли у м. Вишневе, нашими суперниками були команди з Василькова, Бородянки, Вишгорода та Боярки.
Наші учні регулярно займаються баскетболом протягом тривалого часу, шкільна команда є постійним переможцем міських змагань, тому ми мали велике бажання потрапити у фінал. У перших трьох іграх ми впевнено перемогли своїх суперників: команду з Бородянки -  10 : 1, команду з Боярки -  12 : 4 та команду з Вишгорода - 12 : 3. Команда з Василькова також переграла дані команди. Тому фінал зональних змагань Буча - Васильків мав вирішити, хто продовжить свою участь у фіналі. Гра видаласть досить напруженою, але ми все ж таки перемогли - 7 : 5. Ігри у баскетбол 3*3 мають свої правила: гра триває до 10 очок або 10 хв. Десять хвилин грають у тому випадку, коли жодна команда не встигла за даний час набрати 10 очок.
Вітаємо наших учнів з виходом у фінал та чекаємо хороших результатів !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар