четвер, 27 квітня 2017 р.

Всесвітній біг Миру заради гармонії

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів дружби і гармонійного співіснування народів у світі.
Естафета – не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили. Його учасники лише пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.
Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років.
Також Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва і молоді до активних занять фізичною культурою і спортом. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.
Факел гармонії та миру 27 квітня дорогами Ірпеня, Бучі, Ворзеля та Гостомеля пронесли учні спортклубу «Санчін». Акція миру і єдності охопила близько 500 учнів загальноосвітніх шкіл Приірпіння. Традиційно, з бучанських навчальних закладів до естафети долучилися учні 3 та 7 класу нашої школи, які отримали можливість потримати чи, навіть, пронесли Факел з думкою про мир, гармонію та взаєморозуміння у всьому світі!











Немає коментарів:

Дописати коментар