суботу, 22 квітня 2017 р.

Волейбольна команда дівчат взяла участь у обласному етапі Чемпіонату України з волейболу серед учнів ЗНЗ

Відповідно до Регламенту проведення Чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна волейбольна ліга України) 2016-2020 років, затвердженого Федерацією волейболу України спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, 21 квітня в містах Васильків, Бориспіль, Біла Церква та Ірпінь відбувся обласний зональний етап даних змагань. 
Даний волейбольний Турнір проводиться вперше, в цьогорічному ігровому сезоні беруть участь юнаки та дівчата двох вікових груп: старшої – 2000 р.н. та молодші та середньої – 2003 р.н. та молодші. Перевагу в змаганнях мають загальноосвітні навчальні заклади, чим більша кількість учнів яких займаються волейболом у спортивних секціях та гуртках, ДЮСШ та спортивних клубах. 
Волейбольна команда дівчат нашої школи представляла Бучу у старшій віковій групі. «Кістяк» нашої команди тренуються у секції волейболу Ірпінської ДЮСШ (тренер – Вдовіна Л.М.) , а також, у Бучанській ДЮСШ (тренер – Чмут І.М.).
Відповідно до розподілу команд на підгрупи, ігри нашої зони пройшли у Ірпені. Нашими суперниками, крім господарів, були команди з Вишгородського, Бородянського та Києво-Святошинського району. Тільки переможці у своїх підгрупах отримували право зіграти у фіналі обласного етапу. Більшість ігор у вікових групах проходили за Олімпійською системою, згідно якої, команда, яка поступилася, вибуває з подальших змагань. Головним фаворитом у нашій підгрупі була команда з Ірпеня, учні якої є постійними переможцями та призерами змагань різного рівня у складі команди місцевої ДЮСШ. На жаль, до даних ігор ми підійшли не в оптимальному складі, через травми не змогли взяти участь двоє основних гравців. І це, можливо, вплинуло на остаточний результат. Наші дівчата зустрілися з командою Ірпінської ЗОШ №12. Гра була досить цікавою та напруженою, до середини кожної із партій суперниці йшли невеликими «ривками» очко в очко, і тільки в кінці суперниці виявлялись сильнішими: 25 : 18 та 25 : 22. Ми поступилися тільки команді, яка і в підсумку стала фіналістом зонального етапу і буде одним із головних фаворитів фінального обласного етапу.
Рівно через рік стартує наступний ігровий сезон, тому є стимул до систематичних тренувань, які повинні покращувати рівень спортивної майстерності наших учнів, що рано чи пізно принесе свої результати та нові спортивні досягнення. Ми в це щиро віримо !!! Віримо і в те, що спортивна інфраструктура міста в недалекому майбутньому стане значно кращою і обов’язково підніме на новий щабель рівень спорту. 









Немає коментарів:

Дописати коментар