суботу, 4 березня 2017 р.

Учитель фізичної культури з Бучі - абсолютний переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу"

На базі Васильківської ЗОШ I-IIIст. №3 відбувся фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Даний фаховий конкурс серед вчителів фізичної культури проводиться згідно Положення щорічно, окрім року, коли проводиться конкурс «Вчитель року» у номінації «Фізична культура».
Цьогоріч до фіналу Конкурсу журі відібрало кращі матеріали трьох представників з Броварів, Рокитнянського району та представника з Бучі – вчителя фізичної культури Бучанської ЗОШ I-IIIст. №4 Карабута Олексія Миколайовича. З даної трійки представників наш учитель вважався самим досвідченішим, адже два роки тому у даному Конкурсі став переможцем у номінації «Кращий урок футболу».
Він вдруге став переможцем II(фінального) обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» у номінації «Кращий урок футболу» та за остаточним рішенням журі, в яке увійшли кращі вчителі області – абсолютним переможцем даного Конкурсу.
У жовтні-листопаді на переможця чекає два заключних етапи Всеукраїнського конкурсу, який пройде у Києві.









Немає коментарів:

Дописати коментар