середу, 15 березня 2017 р.

"Спартакіада - 2017" в Українському гуманітарному інституті

15 березня у спортивному комплексі Українського гуманітарного інституту пройшла четверта за ліком Спартакіада для школярів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Організаторами заходу виступили Український гуманітарний інститут та відділ освіти Бучанської міської ради. Оцінювали та судили учасників викладачі та студенти факультету фізичного виховання Українського гуманітарного інституту. Перед початком змагань до всіх присутніх та учасників змагань привітали ректор інституту Людмила Штанько та спеціаліст відділу освіти Бучанської міської ради з фізичної культури та спорту Володимир Ковальський. Минулорічний володар перехідного кубка Спартакіади – команда Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 передала спортивний «трофей» Організаторам.
Команду нашого закладу склали учні 10-Б класу – Желудков Віктор, Лук’янчук Микола, 11-А класу – Сніщук Ярослав, 11-Б класу – Закандиріна Юлія, 9-А класу – Вознюк Богдан, 9-Б класу – Андреєва Аліна, Гримальська Дарина, Захаров Віталій, 8-А класу – Приходько Олеся та 8-Б класу – Поляковська Анастасія.
Щодо самої Спартакіади, то більшість спортивних конкурсів проходили у вигляді естафет. Учні мали можливість показати свої швидкісно-силові здібності, уміння та навички з баскетболу, легкої атлетики. Також у програми Спартакіади увійшли змагання з футболу між юнаками та баскетболу (кидки м’яча в кільце) між дівчатами. Змагання з футболу стали окрасою змагань. В них ми здобули третє місце, а в кінцевому результаті Спартакіади, за сумою всіх видів змагань, посіли призове друге місце. На жаль, цей рік знову нам не вдалося повернути Перехідний кубок до себе в школу. Нагадаємо, що перші дві Спартакіади ми були переможцями і володарями даного «трофею».
Наприкінці змагань усі команди були нагороджені грамотами та медалями.
Популяризація різноманітних спортивних заходів робить їх надзвичайно дієвим інструментом поширення і заохочення до здорового способу життя, сприяє навчанню правилам спортивної поведінки, виховання самоповаги та відповідальності серед дітей і молоді.

















Немає коментарів:

Дописати коментар