понеділок, 7 листопада 2016 р.

Чергові спортивні досягнення учнів нашої школи

Протягом двох останніх тижнів учні нашої школи прийняли участь у різноманітних спортивно-масових заходах та змаганнях різного рівня, де показали досить високі результати та допомогли своїм командам та клубам, за які вони виступають, бути знову серед найкращих.
Спочатку наші волейболістки, учні 8-Б: Кухаренко Марія, Поляковська Анастасія та учні 9-Б класу: Андреєва Аліна, Войтенко Дарина та Карпенко Вікторія у складі команди 2002-2003 р.н. Ірпінської ДЮСШ долучилися до перемоги у волейбольному турнірі, в якому взяли участь ще три команди ДЮСШ з м. Києва. Слід зазначити, що волейбольна команда 2002-2003 р.н. Ірпінської ДЮСШ останнім часом є постійними переможцями різноманітних змагань у цьому віці.
Інші учні нашої школи: Луценко Кірія (5-В) та Харкевич Максим (4-Б) прийняли участь у Чемпіонаті України з тхеквондо серед клубів та ДЮСШ і також не залишилися без нагород. Луценко Кірія стала срібною призеркою Чемпіонату України, а Харкевич Максим - чемпіоном України у своїй віковій категорії, здобувши три перемоги з трьох.
Учень 9-Б класу Захаров Віталій взяв участь у Відкритій першості Печерського району м. Києва з боротьби самбо серед юнаків 2002-2003 р.н., яка проходила в манежі Київського військового училища. У яскравій та наполегливій боротьбі Віталій здолав свого суперника у фіналі та виборов перше місце.
Вітаємо наших учнів з важливими перемогами та бажаємо не зупинятися на досягнутому та рухатися тільки вперед !!!



                 





Немає коментарів:

Дописати коментар