суботу, 19 листопада 2016 р.

Фінішував міський етап Фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини – 2016»

У п’ятницю, 18 листопада у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 фінішував міський етап Фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини». Протягом трьох днів самі найменші спортсмени, учні 1-4 класів змагались між собою за право бути найкращими у цьому найпопулярнішому виді спорту у двох вікових групах: молодшій – 1-2, та старшій – 3-4 класи та у двох командних зонах. І тільки найкращі, наймайстерніші, найрезультативніші отримали право зіграти у фіналі. Приємно, що вже третій рік поспіль, це право виборюють аж дві команди нашої школи.
Стартовому суддівському свистку передувала урочиста церемонія відкриття змагань, учасників привітали вчитель фізичної культури Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 та тренер ДЮСШ з футболу Полякова Н.В., яка також є постійним організатором футбольних турнірів серед шкільної молоді у нашому місті, та директор Літкевич А.М. Вокальні таланти школи привітали учасників, батьків та гостей співом популярних патріотичних пісень. Капітани всіх команд підняли Державний прапор України, і ігри розпочалися….
На жаль, цьогоріч учні нашої школи знову не змогли чинити гідного опору командам ЗОШ I-III ст. №4, які вважаються головними фаворитами шкільних футбольних турнірів у місті та поступилися у двох іграх, зайнявши остаточні призові другі місця. Наші юні футболісти нагороджені медалями та грамотами відділу освіти Бучанської міської ради.
Отож, бажаємо нашим учням постійно покращувати свою майстерність під час тренувань та регулярно займатись цим найкращим видом спорту, а учням Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 успіхів у обласних змаганнях !!!









Немає коментарів:

Дописати коментар