вівторок, 10 січня 2023 р.

Січневе засідання ПС, методичної комісії вчителів фізичної культури та захисту України

На базі Бучанського ліцею №5 відбулося січневе засідання ПС, методичної комісії учителів фізичної культури та захисту України з теми: «Оцінювання результатів навчальної діяльності учнів на уроках фізичної культури та захисту України під час змішаного та дистанційного навчання». Під час теоретичної частини засідання, членами спільноти було розглянгуто ряд питань.
Надія Забавська, вчитель фізичної культури Бучанського ліцею №3, поділилася власним досвідом застосування різноманітних форм та методів під час дистанційного навчання з фізичної культури. Особлива увага була приділена оцінюванню результатів учнів під час дистанційного навчання в синхронному та асинхронному режимах.
Ірина Пасічник, учитель фізичної культури Бучанської гімназії №2, звернула увагу на особливості оцінювання учнів 5 класів НУШ під час викладання уроків фізичної культури в змішаній і дистанційних формах.
Олександр Бабійчук, учитель фізичної культури Бучанської гімназії №2, підготував виступ з теми: «Формування в учнів умінь та навичок під час самостійних занять фізичними вправами».
Володимир Ковальський, консультант професійної спільноти, підбив підсумки роботи ПС, методичної комісії вчителів фізичної культури та захисту України у I семестрі та акцентував увагу та основні напрямки діяльності у II семестрі 2022-2023 навчального року. Було розглянуте питання атестації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників в міжатестаційний період та особливості проведення всеукраїнського фахового конкурсу «Вчитель року – 2023» у номінаціях «Фізична культура» та «Захист України».
В практичній частині засідання, Олексій Карабут, вчитель фізичної культури Бучанського ліцею №9, провів майстер-клас з впровадження нових модулів флорболу та регбі-5 в освітній процес фізичної культури.







 

Немає коментарів:

Дописати коментар