пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

Навчальні стрільби старшокласників ЗЗСО Бучанської ОТГ з нагоди Дня Збройних сил України

З нагоди Дня Збройних сил України за сприяння Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій (голови - Щербака О.І., заступника з організаційних питань - Скрипки В.П.) та Бучанської міської ради, старшокласники нашого закладу освіти разом з однолітками з Бучанської ЗОШ I-III ст. №1, Бучанських НВК I-III ст. №2 та №3 відвідали військову частину А 0665 в смт. Десна Чернігівської області. Це вже друга поїздка наших учнів на військовий полігон за останніх два місяці.
Старшокласники взяли участь у навчальних стрільбах з пістолета Макарова та автомата АК - 74, вдосконалювали свої вміння та навики у розбиранні та складанні автомата АК - 74 та взяли участь у навчаннях з надання невідкладної домедичної допомоги та тактичної медицини.
В заході також взяли участь голова Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Говоров В.В., заступник голови Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Конів В.С. та Хаєв А.С., учасник бойових дій в Сірії, член даної міської організації.
Наступний візит старшокласників ЗЗСО громади до даної військової частини заплановано на весну наступного року.
Відділ освіти Бучанської міської ради висловлює велику подяку воїнам-інтернаціоналістам за співпрацю та патріотичне виховання підростаючого покоління.








Немає коментарів:

Дописати коментар