четвер, 28 листопада 2019 р.

Команда нашої школи - призер міського етапу фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт"

У спортивному залі Бучанського НВК I-IIIст. №3 пройшов міський етап фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт", в якому взяли участь 7 команд ЗЗСО Бучанської ОТГ.
Шкільна команда з чирлідингу НВК №3 привітала учасників змагань своїм запальним виступом, капітани команд шляхом жеребкування визначили свою послідовність виступу у п'яти видах програми міського етапу Фестивалю: "човникового бігу 4*9 м.", "стрибків у довжину з місця", "стрибках через скакалку за 30 сек.", перетягуванні канату" та "комбінованій естафеті".
Відповідно до Регламенту змагань, учасниками змагань повинні бути по одному юнаку та дівчині з 5 по 10 клас включно.
Команду нашої школи сформували учні 5-х класів - Удот Назар та Клименко Лілія, 6-х класів - Романуха Іван та Самойленко Іванна, 7-х класів - Чопик Василь та Маркітан Олена, 8-х класів - Радько Єгор та Романенко Дар'я, 9-х класів - Білий Даниїл та Петрієнко Анастасія та учні 10-х класів - Левчук Антон та Бурдело Єлизавета.
За остаточними підсумками суддівських протоколів наша команда була другою у стрибках через скакалку за 30 сек. та "комбінованій естафеті", третьою - у  вправі "човниковий біг 4*9м."  та перетягуванні канату.
У загальнокомандному заліку міського етапу фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт" наші учні зайняли третє, призове місце та були нагороджені грамотами відділу освіти та медалями відповідного гатунку.






2 коментарі:

  1. Добрий вечір, скажіть будь ласка чи є у вас протоколи змагань з Козацького гарту?

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня ! Протоколи для змагань розробляв сам під наш міський етап

    ВідповістиВидалити