середу, 5 грудня 2018 р.

Наші учні – призери відкритих міських змагань з нагоди Дня Збройних сил України

05 грудня 2018 року в приміщенні Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3 Бучанським центром позашкільної роботи спільно з Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи організовані та проведені відкриті міські військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти. В заході взяли участь учасники Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій (Щербак О.І.), Бучанської спілки ветеранів Афганістану, (Конів В.С., Марчук В.С.,) та Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій (Говоров В.В.).
Цьогоріч в змаганнях також взяли участь команди Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олександра Рибалка та Тетерівської ЗОШ I-III ст. ім. Ніни Сосніної Пісківської об’єднаної територіальної громади, які змагались у двох видах програми. Відповідно до Умов проведення, в програму змагань увійшли три види випробуваннь: «Розбирання-складання автомата АК-74», «Стрільба з пневматичної зброї» та вправи «Силового комплексу», який включав в себе виконання трьох вправ: «Підтягування на високій перекладині (юнаки)», «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги (дівчата)» та «Поштовх гирі вагою 16 кг (юнаки)». Загальнокомандний залік формувався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у трьох видах випробувань. 
Команду нашої школи представляли учні 10–х класів: Андреєв Даниїл, Лащенко Антон та Дяденко Ольга, учень 11-А класу Буяло Дмитро, учні 9-х класів: Депутат Ярослава, Калашніков Кирило, Павлова Софія та учень 8 класу Гончаров-Оніщенко Вадим. 
Організатори дипломами відділу освіти Бучанської міської ради цьогоріч нагородили команди-переможці у трьох видах програми. Наші учні посіли призове друге місце у «Силовому комплексі». Гончаров-Оніщенко Вадим показав найкращий результат у вправі «Підтягування на високій перекладині» - 24 рази, Дяденко Ольга показала другий результат у вправі «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги» - 38 раз. Павлова Софія показала другий результат у конкурсі ««Стрільба з пневматичної зброї» серед дівчат - 39 очок. 
У загальнокомандному заліку відкритих міських змагань з нагоди Дня Збройних Сил команда нашої школи посіла третє загальнокомандне місце. 
Вітаємо наших учнів з хорошим результатом !!! 
Все фото тут:







Немає коментарів:

Дописати коментар