пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Футбольні команди нашої школи – призери міського етапу Всеукраїнського турніру шкільного футболу «Шкіряний м’яч»

28 вересня 2018 року на футбольному майданчику зі штучним покриттям Бучанського НВК №4 завершився міський етап Всеукраїнського турніру шкільного футболу «Шкіряний м’яч – 2018» серед учнів 2006 р.н., 2007 р.н. та 2008 р.н. ЗЗСО міста. 
Традиційно, до фінальних ігор у всіх трьох вікових групах потрапляли команди-переможці двох підгруп (по три команди у кожній), до яких, відповідно до Умов проведення міського етапу даних змагань, були розприділені всі ЗЗСО. Три наші команди змагалися у другій підгрупі разом з командами Бучанських НВК №2 та №3.
Ігри вікової групи юнаків 2007 р.н. пройшли на спортивному майданчику нашої школи. Ігри вікових груп юнаків 2008 р.н. та 2006 р.н. через несприятливі погодні умови були перенесені в спортивний зал Бучанського НВК №3. Дві наші команди 2006 р.н. та 2007 р.н. стали переможцями у своїй групі та потрапили до фіналу. 
На жаль, у фінальних іграх наші команди поступилися командам Бучанських НВК №4 та Української гімназії та зайняли у своїх вікових групах призові другі місця. 
В загальнокомандному заліку міських змагань шкільного футболу «Шкіряний м’яч – 2018» наш навчальний заклад посів третє призове місце. 
Наші команди нагороджені грамотами відділу освіти Бучанської міської ради та медалями срібного гатунку. 
Все фото зі змагань тут:







Немає коментарів:

Дописати коментар