вівторок, 8 травня 2018 р.

Учні нашої школи - призери обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3*3

08 травня 2018 року відбулися фінальні ігри обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3*3 серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів. Наше місто в даному турнірі було представлене двома командами юнаків нашої школи у двох вікових групах: старшій - 2000 р.н. та середній - 2003 р.н. та молодші.
До фіналу, який пройшов у м. Вишневе, зуміла пробитися команда юнаків 2003 р.н. та молодших. Нашими суперниками стали команди з Броварів, Білої Церкви, Боярки, Обухова, Переяслав-Хмельницького та Бориспільського району.
Учні нашої школи здобули перемоги у іграх з командами з Бориспільського району та м. Переяслав-Хмельницького та поступились команді з Боярки, що у підсумку дозволило нам посісти третє місце та стати призерами обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3*3.
Вітаємо нашу команду у складі учнів: Зацерковного Руслана - 8-В кл., Кригіна Михайла та Заїки Анатолія - 9-А кл., Лащенка Антона - 9-Б кл.  та тренера - вчителя фізичної культури Рожика Р.О. та бажаємо подальших спортивних перемог !!!




1 коментар:

  1. Вітаємо переможців та їхнього тренера! Так тримати! Хлопці молодці, адже тренувалися кожної вільної хвилини. Заслужений результат!

    ВідповістиВидалити