четвер, 26 квітня 2018 р.

Учні нашої школи – переможці міських змагань з баскетболу

У четвер, 26 квітня на спортивному майданчику з гумовим покриттям Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №4 відбулися фінальні ігри міських змагань з баскетболу серед збірних команд закладів загальної середньої освіти. Це вже традиційні змагання в весняну пору року, в яких вперше взяла участь команда Бучанської ЗОШ I-III ст. №1 та вдруге дві команди нашої школи. 
Традиційно, напередодні команди змагались за право грати у фіналі у групових іграх у спортивних залах НВК №3 та нашої школи. Перша наша команда, в яку увійшли старші учні нашої школи, впевнено вийшла у фінал, перегравши команди ЗОШ №1 та НВК №4. Друга наша команда (молодші учні), поступившись тільки команді Бучанської гімназії, вийшли у фінал з другого місця з другої підгрупи. 
У фіналі відповідно до Регламенту команди-переможниці своїх груп грали з командами, які у інших групах зайняли другі місця. Переможці відповідно отримували право грати за I - місце, команди, які поступилися – за III - місце. 
У грі за III наші молодші баскетболісти поступилися команді НВК №4 у 6 очок. А от старші наші спортсмени впевнено переграли команду Бучанської гімназії та в 5-е поспіль стали переможцями міських змагань та володарем перехідного кубка. 
Кращим гравцем турніру визнано учня нашої школи Лук’янчука Миколу. 
Вже завтра наші баскетболісти будуть відстоювати честь нашого міста у Вишневому у обласному етапі Чемпіонату України з баскетболу 3*3. Побажаємо їм успіхів. 
Все фото зі змагань тут:









Немає коментарів:

Дописати коментар