четвер, 25 травня 2017 р.

Сотні кращих - підсумок десяти «Освітянських обріїв»

2017-й рік по-справжньому унікальний за кількістю ювілеїв. Так розпорядився його величність час, що Буча своє 10-ліття як місто вже відзначила, а відповідно й підрозділи міської ради підводять підсумок десятирічної праці. Відтак, традиційне свято «Освітянські обрії», яке є завершальним акордом навчального року і пройшло 24 травня в Літньому театрі Бучанського міського парку, цього разу мало особливий резонанс.
«Пройдено шлях у десять років від моменту заснування відділу освіти. Він був складним, особливо у перші роки, коли все треба було починати з нульової відмітки. Якщо ж брати за головний критерій оцінки роботи успіхи випускників наших шкіл, то попрацювали ми на славу», - наголосив у промові з нагоди відкриття свята начальник відділу освіти Олег Цимбал.
За 10 років проведення свята на цій сцені було нагороджено близько 700 учнів та вихованців загальноосвітніх, позашкільних закладів, більше 500 педагогів. Цього року із 92 учасників 65 дітей стали переможцями у всеукраїнських, обласних предметних олімпіадах, стали членами Малої академії наук України, лауреатами і призерами творчих та спортивних конкурсів та змагань, а їхні керівники - переможцями конкурсів педагогічної майстерності. А це кращі представники освіти та учні бучанських шкіл, які своєю працею, наполегливістю у роботі і навчанні досягли перемог.
Крім учнів та педагогів подяки були висловлені також людям, які стояли біля витоків освіти Бучі та зробили вагомий внесок в розвиток нашої освітньої системи; людям, завдяки яким освіта Бучі має можливість розвиватися і досягати вершин; представникам батьківської громадськості; працівники відділу освіти Бучанської міської ради. Загальна кількість нагороджених приголомшила всіх глядачів, адже зі сцени пролунало 284 імені.
На ювілейне свято були запрошені і взяли участь у ньому люди, які з перших кроків підтримували бучанську освіту та й зараз у всіх справах підставляють плече, залишаючись надійною опорою. Серед них керівництво Бучанської міської ради, депутати, керівники підприємств та підприємці міста.
Дякую рію "Характерники" за їх клопітку та плідну підготовку до обласного етапу Всеукраїнської дитичо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), яка дала мені змогу вийти на сцену в ролі номінанта "Освітянських обріїв".


Немає коментарів:

Дописати коментар