суботу, 22 жовтня 2016 р.

«Спартакіада на кубок К.П. Батюка» з нагоди Дня школи

18-19 жовтня в рамках святкування «Тижня рідної школи» в спортивному залі відбулися традиційні спортивні змагання – «Спартакіада на кубок К.П. Батюка». Учасниками даного спортивного заходу традиційно є учні 7-8, та 4-х класів нашої школи. Спочатку "перехідний кубок" розіграли учні 7-8 класів середньої школи, які змагатись у силі, швидкості, спритності та влучності у п’яти видах програми - швидкісній та стрибковій естафеті, метанні м’яча в ціль, влучанні баскетбольного м’яча в кільце та перетягуванні канату. Цьогоріч несподіванок не сталось, і минулорічні володарі спортивного "трофею", цьогорічні головні фаворити, учні 8-А класу, які відрізняються своєю згуртованістю, колективізмом, волею до перемоги, отримали перемогу та залишили кубок у себе ще на рік.
19 жовтня спортивну естафету "перехідного кубка"перейняли учні 4-х класів початкової школи. Змагання проходили у формі спортивних естафет. Перемогу здобув 4-Б клас. Учні 4-В класу впевнено зайняли друге місце. 
"Перехідні кубки" учні 8-А та 4-Б отримали на урочистому заключному святі з нагоди Дня школи. Вітаємо команди з перемогою, а класам, які цьогоріч не змогли перемогти, бажаємо успіхів у наступних спортивних випробуваннях, адже без поразок не буває перемог.




Немає коментарів:

Дописати коментар