вівторок, 24 листопада 2015 р.

Міський етап фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Знання історії свого народу, розвитку сучасного олімпійського руху та спорту, його ідеалів і цінностей, формування в учнів навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою і спортом, покращення національно-патріотичного виховання в навчальних закладах має велике виховне і освітнє значення. Саме тому, Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України щорічно ініціює проведення Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».
Відповідно до основного Регламенту фестивалю, в нашому місті щорічно проводиться міський етап серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №3, який визначає переможця та представника від міста на обласному етапі Фестивалю.
Цьогоріч захід відбувся 24 листопада. Відповідно до Регламенту проведення, в програму Фестивалю входили наступні види змагань: човниковий біг 4*9м, стрибки в довжину з місця, стрибки через скакалку (дівчата), перетягування канату (юнаки), спортивна естафета та конкурс «Знавців з історії українського козацтва» та командна естафета. В більшості спортивних випробувань згідно з умовами заходу брали участь всі представники команд, що вимагало від учасників високого рівня розвитку не тільки фізичних, а й морально-вольових якостей. Вдало показані результати у одному чи навіть у двох видах програми не могли гарантувати успішного кінцевого результату, адже переможець визначався за найменшою сумою місць, зайнятих у всіх видах змагань.

Учні нашої школи отримали перемоги у стрибках в довжину з місця та перетягуванні канату, у виконанні вправ «човниковий біг 4*9 м» та командній естафеті ми зайняли другі місця.
За остаточними підсумками суддівських протоколів ми впевнено посіли друге місце, поступившись тільки команді Бучанської ЗОШ I-III ст. №3.

Варто відзначити, що протягом останніх трьох міських фестивалів це наше третє друге місце.



Немає коментарів:

Дописати коментар