четвер, 12 листопада 2015 р.

Фінішував міський етап фестивалю дитячого футболу «Футбольні надії Київщини – 2015»

У четвер, 12 листопада у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 фінішував міський етап фестивалю дитячого футболу «Футбольні надії Київщини». Протягом трьох днів самі найменші наші спортсмени, учні 1-4 класів змагались між собою за право бути найкращими у цьому найпопулярнішому виді спорту у двох вікових групах: молодшій – 1-2, та старшій – 3-4 класи та у двох командних зонах. І тільки найкращі, наймайстерніші, найрезультативніші отримали право зіграти у фіналі. Приємно, що вже вкотре, це право отримали дві команди учнів нашої школи, які впевнено у своїх групах переграли своїх однолітків з ЗОШ I-III ст. №3 та навчально-виховного комплексу «ЗОШ I ступеня – дошкільний навчальний заклад «Берізка».
Стартовому суддівському свистку передувала урочиста церемонія відкриття змагань, учасників привітали вчитель фізичної культури Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 та тренер ДЮСШ з футболу Полякова Н.В., яка також є постійним організатором футбольних турнірів серед шкільної молоді у нашому місті, та директор Літкевич А.М. Вокальні таланти школи привітали учасників, батьків та гостей співом популярних патріотичних пісень. Капітани всіх команд підняли Державний прапор України, і ігри розпочалися….
Цьогоріч, на жаль, наші команди знову поступилися у двох іграх командам Бучанської ЗОШ I-III ст. №4, які вважались головними фаворитами турніру. Але в кінцевому підсумку ми стали призерами змагань та зайняли високе, друге місце.
Одним із кращих гравців турніру став учень нашої школи Сорокін Микита, якого Організатори нагородили грамотою та індивідуальним подарунком. В підсумковому заліку наші команди нагороджені кубками, медалями та солодкими подарунками за сприяння секретаря Бучанської міської ради Олексюка Василя Павловича.

Також хочеться зазначити, що дитячо-юнацький футбол у нашій школі розвивається з кожним роком, та висловити подяку вчителям та тренерам з футболу, особливо Поляковій Н.В. та Басалаєву В.В., тренувальні заняття яких відвідують більшість учнів нашої школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар