суботу, 26 вересня 2015 р.

Міські туристичні змагання, присвячені Всесвітньому дню туризму.


  В п’ятницю, 25 вересня в міському парку Бучанським центром позашкільної роботи були організовані та проведені змагання зі спортивного туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
  Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три видивипробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – командна дистанція І класу «Фігурне водіння велосипеда» та техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі». Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене організаторами. В кожному виді дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна дівчина). Один представник команди міг взяти участь тільки в одному виді програми.

   Команду нашої школи представляли учні 11 класу - Гаращенко Влад, Пігуль Даниїл, Ільїн Андрій; 10 класу - Клименко Олексій, Гордина Роман, Мельничук Кирило, Закандиріна Юлія; 9 класу – Косяк Єгор, Халімонов Богдан, Погребна Ганна, Ярмош Ганна та учень 8 класу Герасімков Ілля.
   Змагання розпочались з підняття Державного прапора України капітанами всіх команд та жеребкуванням. Чудова сонячна погода дозволила окремим учасникам команд, які відвідують туристичні гуртки центру позашкільної роботи проявити та закріпити всі свої найкращі спортивні якості, іншим – перший раз для себе випробувати окремі види туристичної програми. З цим завданням вони прекрасно впоралися та отримали масу задоволення, особливо після виконання командної дистанції І класу «Ралі» з техніки водного туризму.
   За остаточними підсумками суддівських протоколів у виконанні командної дистанції з техніки водного туризму наші учні показали кращий результат та у цьому виді програми посіли перше місце, у виконанні командної дистанції з пішого туризму «Смуга перешкод» - друге місце. У підсумковому загальнокомандному заліку ми впевнено посіли друге місце. Вітаємо нашу команду!!!
  Всі команди-учасники нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти та центру позашкільної роботи. Також організаторами даних змагань був відзначений грамотою учень 8 класу Герасімков Ілля як переможець нещодавньої «Дивогонки» в одній із вікових категорій.
   На підставі протоколів змагань, відповідно до результатів та Єдиної спортивної класифікації України учасникам будуть присвоєні розряди зі спортивного туризму.















Немає коментарів:

Дописати коментар