суботу, 12 вересня 2015 р.

"Олімпійський тиждень " у школі


  Кожний початок навчального року в навчальних закладах розпочинається з «Олімпійського тижня» та Декади фізичної культури та спорту. Більшість заходів на олімпійську та спортивну тематику присвячується Дню фізичної культури та спорту, який відзначається саме у вересні.

  Традиційно, у нашому місті «Олімпійський тиждень» у навчальних закладах відкриває загальноміський шкільний захід – Олімпійський урок «Олімпійський забіг» вулицями міста, головною метою якого є передача факельної естафети в навчальні заклади для початку нових змагань. Цьогоріч чотирнадцять учнів 10-11 класу нашої школи 9 вересня взяли участь у цьому заході. Почесне право нести Олімпійський вогонь отримав учень 11-А класу Пігуль Даниїл – володар Кубку України з дзюдо у ваговій категорії до 78 кг.

    10 вересня до проведення «Олімпійського тижня» долучилися учні 2-4 класів початкової школи. Вони взяли участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Загалом, учасниками конкурсу було представлено близько 150-и малюнків. Учні демонстрували своє вміння малювати та фантазувати. Переможцями у конкурсі стали: серед других класів – Цибульський Андрій, Грабовська Софія, Альтман Владислав, Чернявська Ірина, серед третіх класів – Чорнобай Анна та серед четвертих класів – Курило Марія, Нагорняк Софія, Волинська Анастасія.
   12 та 13 вересня у 7 - 8 класах проведено Олімпійські уроки, на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені.

   13 вересня напередодні Дня фізичної культури та спорту, збірна команда школи взяла участь у міських змаганнях з баскетболу 3*3 та стала переможцем, отримавши перехідний кубок.
На наступному тижні в школі пройдуть змагання з футболу між учнями 5-8 класів та веселі старти між учнями початкової школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар