суботу, 16 травня 2015 р.

Міське спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я»


   16 травня у Бучанському міському парку в рамках фестивалю «Бучанська родина» пройшов міський конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім’я», присвячений Міжнародному «Дню сім’ї». Організаторами родинного свята виступили: Бучанська міська рада при сприянні:
Служби у справах дітей та сім’ї Бучанської міської ради;
Відділу освіти Бучанської міської ради;
Відділу культури та спорту Бучанської міської ради;
Бучанського центру позашкільної роботи;
Бучанської організації скаутів.
   В змаганнях взяли участь дванадцять родин, діти яких є учнями та вихованцями міських загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Залежно від віку дитини, усі учасники конкурсу були розділені на три вікові групи:молодшу (4-6 років), середню (7-9 років) та старшу (10-11 років). Разом з усіма родинами змагалась сім’я Радько, дитина якої є учнем 7-Б класу нашої школи.
   Спортивні змагання пройшли у формі квесту. Кожна команда пройшла тринадцять ігор-станцій («Далекобійники», «Близнюки», «Змій Горинич», «Перукар», «Краєзнавець», «Стрільці», «Модель’єр», «Вихідний», «Тарзан», «Попелюшка», «Велодром», «Жабенята» та «Веселі звірята»), які були вказані в певній послідовності у маршрутному листі, отриманому при реєстрації. На кожній станції суддівство забезпечили експерти, в склад яких увійшли представники центру позашкільної роботи, відділу освіти, навчальних закладів міста та організації скаутів. Головне суддівство змагань забезпечила Григор’єва Шаміра Романівна.
   Отож, цього сонячного, і трохи вітряного дня, у родин випала прекрасна можливість позмагатися у силі, спритності, винахідливості, відпочити та поспілкуватися з дітьми та друзями, та, звісно, набратись позитивних емоцій та хорошого настрою.
  Протягом всього змагального періоду панувала чудова змагальна та емоційна атмосфера, «підігріта» друзями та уболівальниками, які підтримували свої команди аплодисментами, вигуками та баннерами.
  Під час підбиття остаточних підсумків змагань, всі учасники взяли участь у останньому конкурсі «Дружба», який вже не носив спортивного характеру. Всі учасники виштовхнули надуті кульки у повітря за допомогою різнокольорового ковра в знак дружби та миру у нашій Бучі та в усій Україні. Також присутніх розважали вихованці хореографічного гуртка центру позашкільної роботи, колектив «Кристал» та дарувала емоції та драйв вихованка вокального гуртка та учениця нашої школи Ірина Авдіюк.
  За підсумками суддівських протоколів сім’я Радько зайняла II призове місце у старшій віковій групі.
  Всі учасники змагань нагороджені організаторами призами від спонсорів та грамотами Бучанської міської ради за участь та відповідні призові місця.
    Отож, бажаємо сім’ї Радько та усім учасникам змагань бути здоровими, спортивними та самими дружними родинами на світі!!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар