пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

«Козацький гарт – 2015»


   
   2 лютого 2015 у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-IIIст. №3 проведено міський етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт». В заході взяли участь юнаки та дівчата 5-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загалом в заході взяли участь 60 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
   Відповідно до Умов проведення, в програму фестивалю входили наступні види змагань: човниковий біг 4*9м, стрибки в довжину з місця, стрибки через скакалку (дівчата), перетягування канату (юнаки), спортивна естафета та конкурс «Знавців з історії українського козацтва». В більшості спортивних випробувань згідно з умовами заходу брали участь всі представники команд, що вимагало від учасників високого рівня розвитку не тільки фізичних, а й морально-вольових якостей. Вдало показані результати у одному чи навіть у двох видах програми не могли гарантувати успішного кінцевого результату. Потрібно було зберігати напруження та концентрацію протягом усіх змагань. 
   Команду нашої школи представляли учні: 5-х класів – Марченко Олександрта Бурдело Єлизавета, 6-х класів – Квітковський Данило та Приходько Олеся, 7-х класів – Гримальська Дарія та Александров Іван, 8-х класів –Мілевська Валерія та Липовецький Ярослав, 9-х класів – Закандиріна Юліята Клименко Олексій, учні 10-х класів – Гаращенко Владислав та Склим Марія.
    Учні нашої школи досить вдало виступили, показавши високі результати. В підсумку,ми зайняли призове друге місце, поступившись у загальному заліку тільки команді Бучанської ЗОШ I-IIIст. №3. 
   Отже, з наступного тижня починаємо готуватись до міських змагань з баскетболу, які відбудуться у березні. Груповий етап цих змагань пройде у нашій школі. Цьогоріч ми в змаганнях з баскетболу є головними фаворитами, тому чекаємо перемоги в даному заході.
Головний суддя змагань Ковальський В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар