пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Січень дав старт спортивним досягненням 2015 року

    
Січень дав старт спортивним досягненням 2015 року
   У п'ятницю, 30 січня в спортивному залі Бучанської ЗОШ I-IIIст. № 3 відбулися фінальні ігри міських змагань з волейболу серед дівчат 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів, які традиційно кожного року проводяться у нашому місті. Слід зазначити, що це перші міські змагання у цьому календарному році. Старт новим іграм та змаганням можна назвати вдалим, оскільки змагання пройшли на досить високому рівні та у високій ігровій напрузі, яку дівчата продемонстрували у кожній ігровій сутичці, у боротьбі за кожне ігрове очко. Кожне втрачене очко приводило до розчарування, суму, іноді навіть до сліз, але змушувало збиратись у своїх силах і рухатись вперед, боротись за перемогу.
   До фінальних ігор потрапили команди, які трохи раніше у своїх зональних групах вибороли перші та другі місця. Переможці груп у головному фіналі змагались за I місце, а команди, які зайняли другі місця – відповідно за III місце. Команду нашої школи представляли переважно учні 7-Б класу: Гримальська Дарина, Войтенко Дарина, Фещенко Катерина, Карпенко Вікторія, Малюк Леся, Андреєва Аліна, Алексейчик Катерина та учениця 6-А класу Приходько Олеся. На жаль, команда нашої школи, поступившись ЗОШ I-IIIст. №3 у впертій боротьбі, отримала право виборювати тільки III місце. Треба зауважити, що у цій грі через хворобу та травму не взяли участь двоє наших головних гравців з основного складу, що б давало нам право сподіватися на більш високий результат. 
   У фінальній грі за III місце ми впевнено перемогли команду Бучанської Української гімназії з рахунком 2:0. Всі наші головні перемоги ще по-переду. В лютому місяці пройде міський етап фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт». Тому бажаємо учням нашої школи перемоги в змаганнях!!! Учитель фізичної культури Бучанської СЗОШ №5 Ковальський В.В.

Січень дав старт спортивним досягненням 2015 рокуСічень дав старт спортивним досягненням 2015 рокуСічень дав старт спортивним досягненням 2015 року



Січень дав старт спортивним досягненням 2015 рокуСічень дав старт спортивним досягненням 2015 рокуСічень дав старт спортивним досягненням 2015 року



Немає коментарів:

Дописати коментар