четвер, 28 вересня 2023 р.

Учні нашого ліцею - призери міських змагань зі спортивного туризму

Бучанським центром позашкільної роботи за сприяння Центру національно-патріотичного виховання відділу освіти проведено міські змагання зі спортивного туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму та в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Challenge Fest», в яких взяли участь команди з 12 закладів загальної середньої освіти Бучанської міської територіальної громади. 
Програма змагань включала в себе чотири види випробувань: Командна дистанція «Смуга перешкод», Дистанція «Фігурне володіння велосипеду», «Спортивне орієнтування» та конкурс «В’язання туристичних вузлів». У кожному виді змагань було визначено переможців та призерів.
У конкурсі "Спортивне орієнтування" наші учні були найкращими та зайняли перше місце. На дистанціях «Смуга перешкод», «Фігурне володіння велосипеду» та конкурсі «В’язання туристичних вузлів» наша команда зайняла відповідно четверте, сьоме та шосте місце.
У загальнокомандному заліку за найменшою сумою місць у всіх чотирьох видах змагань команда нашої школи зайняла призове ТРЕТЄ МІСЦЕ.







Немає коментарів:

Дописати коментар