пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Відбувся фінальний етап пілотного обласного фізкультурно-оздоровчого проєкту «Учнівська ліга «Здорова Україна»

25 травня в Бучанському районі відбувся четвертий, фінальний етап пілотного обласного фізкультурно-оздоровчого проєкту «Учнівська ліга «Здорова Україна». Завершальний етап – «Вища ліга» – проведений у селищі Немішаєве на базі фахового коледжу.
Захід розпочався з урочистого відкриття і традиційної руханки, щоб розім’ятися перед стартом Ігор.
Загалом в іграх «Вищої ліги» взяли участь 197 учнів, з них – 23 представляли Бучанську громаду. Учні Бучанської гімназії №2 змагалися з однолітками в фізичних активностях «Малюкбол» та «Петанк», учні Бучанського ліцею №3 демонстрували свої вміння у легкій атлетиці, а учні Бучанського ліцею №9 грали в «Доджбол».
Переможцями стали абсолютно всі учасники Ліги, сьогодні не було переможених. Незалежно від результатів вони отримали дипломи – відзнаку про участь. Крім того, під час заходу провели лотерею. Учні з трьох громад, які витягнули щасливий квиток, додатково отримали призи-іграшки.
Проєкт впроваджується серед учнів п’ятих класів із метою мотивації школярів до здорового та активного способу життя згідно з модельною навчальною програмою Нової української школи. Заходи в рамках Ліги не носять характеру змагань і відбуваються у форматі ігор.





Немає коментарів:

Дописати коментар