суботу, 14 грудня 2019 р.

Волейбольна команда вчителів - переможець Новорічного турніру з волейболу серед команд-членів профспілки ЗЗСО Бучанської ОТГ

Протягом 11 – 13 грудня в спортивному залі Бучанського НВК №2 відбувся Новорічний турнір з волейболу, організований Бучанською міською організацією Профспілки працівників освіти, в якому взяли участь вісім команд- членів профспілки закладів освіти Бучанської міської ОТГ. Відповідно до Регламенту змагань, всі команди були розприділені на дві групи, по чотири в кожній. Кращі дві команди з кожної групи змагалися у фіналі за призові місця.
11 грудня відбулося урочисте відкриття змагань, в якому взяла участь волейбольна команда нашого закладу освіти. З вітальним словом виступили директор Бучанського НВК № 2 Волинець Л.О. та голова Бучанської міської організації Профспілки працівників освіти Жучкова І.В. Цього дня першим нашим суперником стала команда Бучанського НВК № 2 - господар змагань. В наднапруженій боротьбі ми тільки в третій партії змогли схилити "шальки терезів" на свою користь. Як виявилося пізніше, це була єдина гра з трьох партій у всьому турнірі. У другій грі цього дня наша команда впевнено перемогла освітян з НВК №3 та отримала право змагатися у фіналі за перше місце.
У фіналі наша команда зустрілася з командою Гаврилівського КЗЗСО №8, яка була кращою у другий день змагань. У двох партіях наші вчителі доволі впевнено переграли суперника і стали переможцями Новорічного турніру з волейболу серед команд-членів профспілки закладів освіти Бучанської міської ОТГ. 
Суддівство здійснювала в.о. директора Бучанської дитячо-юнацької спортивної школи Лариса Пугач. Наша команда, яку сформували педагоги: Анна Маймескул, вчитель англійської мови, Юлія Шмигельська, вчитель математики, Інна Суржок, вчитель німецької мови, Святослав Катан, вчитель історії та вчителі фізичної культури Руслан Рожик та Володимир Ковальський отримали грамоти, кубок та медалі під час нагородження, яке проводили директор Бучанського НВК №2 Волинець Л.О., заступник начальника відділу освіти Науменко В.В. та голова Бучанської міської організації Профспілки працівників освіти Жучкова І.В.
Всі учасники турніру висловили бажання, щоб спортивні заходи між педагогами проводилися частіше. 


                       








Немає коментарів:

Дописати коментар