понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Міський семінар-практикум вчителів фізичної культури ЗЗСО Бучанської ОТГ

На базі Бучанського НВК I-III ст. №2 відбувся семінар-практикум вчителів фізичної культури ЗЗСО Бучанської ОТГ з теми: "Популяризація та впровадження нових видів спорту на уроках фізичної культури та в позаурочний час".
В заході разом з вчителями фізичної культури взяли участь Дмитро Пчолкін, експерт спортивного руху "JuniorZ" з алтимат-фризбі, чемпіон України та Олександра Боляк, експерт спортивного руху "JuniorZ" з чирлідингу, суддя міжнародної категорії.
Семінар було розділено на теоретичний та практичний блоки. Голова міської методичної комісії вчителів фізичної культури Ковальський В.В. звернув увагу на те, що впровадження нових видів спорту в шкільну програму є одним із інноваційних підходів до викладання фізичної культури, яке здатне зацікавити учнів та покращити інтерес до занять фізичною культурою.
Вчитель фізичної культури Бучанського НВК I-III ст. №2 Пасічник І.Л., яка протягом минулого навчального року взяла участь у трьох практичних семінарах спортивного руху "JuniorZ" по впровадженню нових видів спорту в шкільну програму, розповіла про особливості застосування нових видів спорту: чирлідинг, алтимат-фризбі, петанк, флорбол, бамбінтон та самбо.
В практичній частині семінару експерти спортивного руху "JuniorZ" провели майстер-класи з алтимат-фризбі та чирлідингу. Також, вчителі ознайомилися з правилами ігор в петанк та флорбол.
Під час підведення підсумків семінару, вчителям фізичної культури ЗЗСО Бучанської ОТГ були надані рекомендації.
Вчсе фото з заходу тут:






Немає коментарів:

Дописати коментар