пʼятницю, 1 лютого 2019 р.

Учні нашої школи - переможці міських змагань з шахів серед учнів ЗЗСО Бучанської міської ОТГ

01 лютого 2019 року в спортивному залі Бучанської СЗОШ I-III ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи відділу освіти спільно з Бучанською ДЮСШ організовано та проведено міські змагання з шахів серед учнів 1-9 класів ЗЗСО Бучанської міської ОТГ. Вперше в змаганнях взяв участь Блиставицький ЗЗСО №6 Бучанської міської ради. Змагання проводились з метою популяризації гри як виду спорту та залучення дітей до регулярних занять шахами, визначення кращих учнів та команд закладів освіти Бучанської міської ОТГ. Обов’язки головного судді виконувала тренер-викладач з шахів Бучанської ДЮСШ Григор’єва Ш.Р. 
Відповідно до Умов проведення, змагання проводились у двох групах: молодшій - 1-4 та середній - 5-9 класи. В кожній віковій групі команда закладу освіти могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). Визначалась особисто-командна першість. Змагання проводились за коловою системою по 10 хвилин на кожного учасника. При рівності набраних очок у двох учасників, застосовувались додаткові показники (особиста зустріч, коефіцієнт Бергера). При однаковій сумі місць перевагу отримувала команда, гравець (I – дошка) якої набрав більшу кількість балів.
Команду нашої школи у молодшій віковій групі представляли Нечитайло Нікіта (3-А) та Онищенко Діана (4-Б), у середній віковій групі - Альтман Владислав (5-А) та Волинська Анастасія (7-А) класи. 
Всі наші учні в особистій першості вибороли призові місця: Онищенко Діана, Альтман Владислав та Волинська Анастасія посіли другі місця, а Нечитайло Нікіта став переможцем своєї групи.
В підсумку, в командному заліку у двох вікових групах наші команди стали переможцями змагань та третій рік поспіль впевнено вибороли перше загальнокомандне місце.
Всі переможці змагань в індивідуальній першості нагороджені медалями та грамотами відділу освіти, а також грамотами у командній першості. Вітаємо наших учнів з перемогою !!!
Все фото тут: 






Немає коментарів:

Дописати коментар