четвер, 21 червня 2018 р.

Рій "Бучанські ятагани" - призер обласного етапу військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

На Київщині завершено ІІ (обласний ) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учасниками заходу, який вдруге відбувається на території КЗКОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів - Центр реабілітації», стали 37 роїв з районів, міст та Узинської об’єднаної територіальної громади.
Честь Бучі у грі захищав рій "Бучанські ятагани" Бучанської Української гімназії. Протягом трьох днів наш рій взяв участь у 11 видах програми, 10 з яких йшли в залік.
В 5-и видах гри "ятагани" стали переможцями та призерами: 1 місце - творчо-мистецьке представлення рою "Ватра" та 1 місце у звіті добрих справ "Добре діло", 2 місце - гра - квест "Пластун" та два третіх місця - конкурс муштрового вишколу "Стройовий впоряд" та інтелектуальна вікторина з історії козацтва "Відун". За остаточними підсумками суддівських протоколів рій "Бучанські ятагани" другий рік поспіль став бронзовим призером обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").
Вітаємо з перемогою!!!!!
Все фото тут:






Немає коментарів:

Дописати коментар