середу, 28 лютого 2018 р.

Учні нашої школи вдруге стали переможцями міських змагань з шахів серед учнів ЗЗСО

28 лютого 2018 року у приміщенні Бучанської Української гімназії Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи відділу освіти спільно з Бучанською ДЮСШ організовано та проведено міські змагання з шахів серед учнів 1-9 класів ЗЗСО. Змагання проводились з метою популяризації гри як виду спорту та залучення дітей до регулярних занять шахами, визначення кращих учнів та команд закладів освіти. Вдруге в даних змаганнях прийняли участь учні ПНВК «ЗОШ I-III ступеня-дошкільний навчальний заклад «Академія Мудрості». Обов’язки головного судді виконувала тренер-викладач з шахів Бучанської ДЮСШ Григор’єва Ш.Р. 
Відповідно до Умов проведення, змагання проводились у двох групах: молодшій - 1-4 та середній - 5-9 класи. В кожній віковій групі команда закладу могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). Визначалась особисто-командна першість. Командна першість визначаласть за найменшою сумою місць, зайнятих учасниками (хл+дч) у двох вікових групах окремо. Змагання проводились за швейцарською системою по 10 хвилин на кожного учасника. При рівності набраних очок у двох учасників, додатковим показником являвся коефіцієнт Бухгольца. При однаковій сумі місць перевагу отримувала команда, гравець (I – дошка) якої набрав більшу кількість балів.
Команду нашої школи у молодшій віковій групі представляли Онищенко Діана (3-Б) та Перегуда Нікіта (4-В), у середній віковій групі - Штерн Даніїл (6-В) та Волинська Анастасія (6-А) класи. 
Всі наші учні в особистій першості вибороли призові місця: Перегуда Нікіта, Онищенко Діана та Штерн Даніїл стали переможцями своїх груп, Волинська Анастасія зайняла третє місце.
В підсумку, в командному заліку у двох вікових групах наші команди впевнено стали переможцями міських змагань, другий рік поспіль посівши перші місця.
Всі переможці змагань в індивідуальній першості нагороджені медалями та грамотами відділу освіти. Вітаємо наших учнів з перемогою !!!
Все фото тут:






Немає коментарів:

Дописати коментар