суботу, 17 вересня 2016 р.

"Олімпійський тиждень" завершився...

На виконання доручення департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 17.08.2016 №12-01-07-2028 «До листа Національного олімпійського комітету від 03.08.2016 №573-НК щодо сприяння в організації та проведенні Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в Київській області», в нашій школі протягом 8-15 вересня в рамках Декади фізичної культури пройшов «Олімпійський тиждень». Всі олімпійські та спортивно-масові заходи протягом тижня проводились з метою сприяння розвитку олімпійського руху, залучення до занять фізичною культурою та спортом дітей та молоді, пропаганди здорового способу життя та виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.
Розпочали «Олімпійський тиждень» учні 2-4 класів початкової школи, які протягом двох днів брали участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Було представлено дуже багато цікавих малюнків, в яких учні продемонстрували свої знання різних видів спорту, спортивні фантазії, ну і, звичайно, вміння малювати.
Переможцями у конкурсі стали: серед других класів – Яковлєва Софія, серед третіх класів – Радзівіл Моніка та серед четвертих класів – Великодна Христина та Тихомирова Влада.
12 та 15 вересня на шкільному спортивному майданчику відбулися олімпійські футбольні турніри між збірними 4 та 5-х класів, а також, між учнями 8 та 9 класів. У грі між збірними 4 та 5-х класів перемогу здобули учні 4-х класів. У турнірі між учнями 8 та 9-х класів перемогу здобув 8-б клас, здолавши у фіналі 9-а клас у серії пенальті, 8-а клас став третім.13 вересня для учнів 8-х класів були проведені Олімпійські уроки, на яких учні більше дізнались про історію олімпійського руху та українських олімпійців літньої Олімпіади в Ріо-де Жанейро.
14 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту збірна команда школи взяла участь у міських змаганнях з баскетболу 3*3 та стала переможцем, отримавши перехідний кубок.
Кращих гравцем турніру також визнано учня нашої школи Гордину Романа.Вже досить скоро, 27 вересня учні нашої школи візьмуть участь у туристичних змаганнях з нагоди Всесвітнього дня туризму. Бажаємо нових спортивних перемог та олімпійських звершень!!!


 











Немає коментарів:

Дописати коментар