пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Завершився міський етап фестивалю шкільного футболу "Шкіряний м'яч - Coca-cola"

         9 жовтня на спортивному майданчику Бучанської СЗОШ I-III ст. №5 з поглибленим вивченням іноземних мов відбулись заключні фінальні ігри міського етапу Всеукраїнського турніру шкільного футболу «Шкіряний м’яч – Coca-cola» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2002-2003 р.н., 2003-2004 р.н. та 2004-2005 р.н. Даний турнір Організатори присвятили 25-річчю з дня заснування Національного Олімпійського комітету, а також, Дню захисника України, який через декілька днів буде відзначатись в нашій країні.

        Відповідно до Умов проведення змагань, всі команди змагались за право зіграти в  головному фіналі у групових іграх у двох зонах (по три команди в кожній). Для цього кожній команді потрібно було здобути у своїй зоні перше місце. Цьогоріч команди загальноосвітніх шкіл №3 та №4 впевнено перемогли своїх суперників у всіх вікових групах та отримали таке бажане право зіграти у фіналі.
Тільки команда ЗОШ №4 2003-2004 р.н., зігравши в нульову нічию зі своїм головним суперником у групі, командою Бучанської СЗОШ №5, отримала це право за додатковими показниками. Головною окрасою турніру стала гра між даними закладами у віковій групі 2002-2003 р.н., де гравці показали досить високий рівень гри, головна інтрига зберігалась аж до фінального суддівського свистка, «шальки терезів» схилялись протягом матчу то в одну, то в іншу сторону. Але все ж таки, вольову перемогу виборола команда Бучанської ЗОШ I-III ст. №4. Дві інші команди даної школи також у своїх іграх, але вже впевненіше, отримали перемоги. 
Кращими гравцями турніру стали: у віковій категорії 2004-2005 р.н. – учень Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 Дедічев Дмитро, у двох інших вікових групах – учні Бучанської ЗОШ I-III ст. №3 Тіт Денис та відповідно Говалешко Олексій. Головне суддівство фінальних ігор здійснив суддя II юнацької ліги України Титов Олександр.
  В загальнокомандному заліку в даних змаганнях місця розприділились так:
     Бучанська ЗОШ I-III ст. №4 – I – місце;
     Бучанська ЗОШ I-III ст. №3 – II місце;
     Бучанська ЗОШ I-III ст. №2 та Бучанська СЗОШ I-III ст. №5 – III місце.
  Всі команди нагороджені медалями відповідного гатунку завдяки спонсорській підтримці директора Бучанської ДЮСШ Гайдая О.О. та  грамотами відділу освіти.
  Вітаємо учнів Бучанської ЗОШ I-IIIст. №4 та тренера Полякову Н.В. з абсолютною перемогою у турнірі та бажаємо успішного виступу у обласному етапі турніру!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар