четвер, 19 березня 2015 р.

Перехідний кубок Бучанського міського голови залишився в СЗОШ №5


 19 березня у багатофункціональному спортивному комплексі Українського гуманітарного інституту (УГІ) пройшли другі за ліком спортивні змагання «Спартакіада – 2015» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, головною метою яких стало об’єднання учнівської та студентської молоді на основі пропаганди здорового способу життя, а також популяризації професій у сфері фізкультури та спорту. Спортивні змагання на базі УГІ є перехідним кубком Бучанського міського голови. Вони вперше відбулися у 2014 р. і стали добрим початком для проведення щорічних систематичних зустрічей.
    Змагання почались із шикування школярів та виконання гімну України. Є бажання нагадати, що минулорічними переможцями даного заходу були саме наші учні. Тому саме ми отримали право передати перехідний кубок Бучанського міського голови організаторам змагань. 
  Цьогоріч команду нашої школи представляли учні 11 класу: Толстолєсов Вадим, Маслов Роман, Ліщинський Денис, Чимерис Олексій; учні 10 класу: Склим Марія та Ярошенко Анастасія; учні 9 класу: Гордина Роман та Закандиріна Юлія; учні 7 класу: Гримальська Дарина та Кудас Катерина.
    Більшість спортивних конкурсів проходили у вигляді естафет. Учні мали можливість показати свої швидкісно-силові здібності, уміння та навички з футболу, баскетболу та великого тенісу. Загалом програма заходу склала аж дев’ять спортивних випробувань. У деяких з них журі за порушення правил штрафували учасників знятими балами.
  Щодо самих змагань, то ми вважалися одним із головних фаворитів. Хоча, спочатку в трьох перших видах змагань поступились команді Бучанської ЗОШ I-IIIст. №4, що зробило наші шанси на перемогу дещо примарними. Але в наступних конкурсах зібрались та показали найстабільніші результати, здобувши у всіх конкурсах підсумкові 1 та 2-гі місця. У підсумку ми отримали перемогу та головний приз - перехідний кубок Бучанського міського голови, який ще, як мінімум, на рік, залишається у нашому закладі.
   Після підбиття остаточних підсумків відбулася церемонія нагородження переможців. Школярі отримували нагороди з рук секретаря міського голови м. Буча Олексюка В.П. та начальника відділу освіти Бучанської міської ради Цимбала О.І. Всі учасники, незалежно від зайнятого місця, отримали сувеніри з символікою Гуманітарного інституту та грамоти за участь. 
   У кінці спартакіади учасники зібрались для спільного фото на пам’ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар