пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Рій "Відважні соколи" - переможець міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

17 травня на території Бучанського центру позашкільної роботи відбувся I (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"),  в якому взяли участь дев'ять роїв ЗЗСО Бучанської ОТГ. Нашу школу представляв рій "Відважні соколи", який сформували учні 10-х класів: Верещинська Софія, Дяденко Ольга, Лащенко Антон, Понирко Марія, Приходько Олеся та учні 9-х класів: Авдіюк Ірина, Бурдело Єлизавета та Калашніков Кирило.
Гра розпочалася з урочистого параду, на якому були присутні заступник начальника міського Штабу Гри Цимбал О.І., представники Ірпінсько-Бучанського міського об'єднаного комісаріату (капітан Ткачук В.С.), Бучанської міської та Київської обласної організацій інвалідів, збройних сил та учасників бойових дій (Щербак О.І., Скрипка В.П., Конів В.С., Говоров В.В.) та Бучанської міської організації ветеранів Афганістану (Райчук М.В.). 
Протягом дня наші джури змагалися аж у дев'яти конкурсах та змаганнях. День видався досить насичений та виснажливий, але в свій час і досить цікавий. Наші джури вибороли перемоги у конкурсах "Впоряд" та "Топографія", стали другими у конкурсах звітів "Добре діло", "Ватра", "Розбирання та складання автомата АК - 74" та "Смуга перешкод" та в підсумку набрали однакову кількість балів разом із роєм Бучанського НВК I-III ст. №4 "Січові стрільці". Але за додатковими показниками (більше перших місць) Суддівська колегія віддала перевагу саме рою з нашої школи.
Вітаємо наш рій, який поїде у м. Володарку захищати честь Бучанської ОТГ у обласному етапі Гри протягом 19-22 червня. 
Все фото з Гри тут:






Немає коментарів:

Дописати коментар