середу, 1 червня 2016 р.

Фінішував Перший футбольний турнір Бучанської об’єднаної територіальної громади

01 червня фінішував Перший дводенний футбольний турнір Бучанської об’єднаної територіальної громади серед команд учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2007-2008 р.н. з нагоди Всесвітнього Дня захисту дітей. Захід організований та проведений Бучанською ДЮСШ за підтримки Бучанської міської федерації футболу, відділу освіти та відділу культури та спорту.
В змаганнях взяли участь футбольні команди Бучанських ЗОШ I-III ст. №2,3,4, селищ Ворзеля та Гаврилівки, а також футбольна команда нашої школи у складі учнів 3-Б класу: Пруса Олександра, Рожика Ярослава, Юсипчука Руслана, Смаля Олександра, Чопика Василя, учнів 2-В класу: Кайдалова Артема, Данильчука Олександра, учнів 2-А та 1-В класів: Кравчука Назара та Мусієнко Микити.
В перший день змагань, 31 травня відповідно до жеребу, нашими суперниками стали футбольні команди з селищ Ворзеля та Гаврилівки, які не змогли чинити нашим маленьким футболістам гідного опору. Наші перемоги були досить впевненими та розгромними, що дозволило нам  пробитися до півфіналу. За право змагатись у фіналі за головний кубок Турніру ми грали з командою ЗОШ I-III ст. № 3, яку також доволі впевнено перемогли.
У фінальній грі ми зустрілись з командою-фаворитом Турніру - Бучанською ЗОШ I-III ст. №4 та, на жаль, поступились, але також стали переможцями та отримали чудовий кубок за II місце. Кращими гравцями турніру серед наших учнів стали Прус Олександр та Мусієнко Микита.
Переможців та призерів турніру окрім кубків та грамот, нагороджували ще й медалями  певного гатунку директор Бучанської ДЮСШ Гайдай О.О., секретар Бучанської міської ради та голова Бучанської міської федерації футболу Олексюк В.П., начальник відділу освіти Цимбал О.І.
Вітаємо всіх учасників турніру та наших учнів з успішним виступом та бажаємо незабутніх літніх канікул!!!


                                                                                             

Немає коментарів:

Дописати коментар