пʼятницю, 20 травня 2016 р.

"Освітянські обрії - 2016"


    У Бучі вже стало чудовою традицією наприкінці травня підводити підсумки навчального року. Свято «Освітянські обрії» наше місто чекало з великим нетерпінням, адже саме на ньому всі мають змогу дізнатися імена тих, кого названо кращими у своїй щоденній кропіткій праці вчити, вчитися, виховувати і любити. 18 травня 2016 року вітали переможців всеукраїнських, обласних предметних олімпіад, учнів-членів Малої академії наук України, переможців і призерів творчих і спортивних конкурсів та змагань, їх керівників та переможців конкурсів педагогічної майстерності. Рідне місто має пишатися освітянськими здобутками. Цього року із 82 учасників 55 дітей стали переможцями різних ступенів учнівських предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України обласного рівня. Загалом було нагороджено 90 дітей, 68 педагогів, 19 батьків, які протягом 2015/2016 навчального року брали активну участь у житті навчальних закладів міста.
    Окрасою свята став дебют ансамблю бучанських барабанщиць «Drum-драйв», якому випала честь відкривати свято. Церемонія нагородження проходила у 9 номінаціях. 
 Особисто я отримав велике задоволення, перебуваючи на святі, і був гордий тим, що в даний момент був частинкою великої Бучанської освітянської сім’ї і був нагороджений грамотою відділу освіти Бучанським міським головою А.П. Федоруком у номінації «Гордість та надія» як переможець II (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» у номінації «Кращий інноваційний урок фізичної культури».



Немає коментарів:

Дописати коментар