понеділок, 27 червня 2016 р.

Вітаємо юних бучанців з міжнародним успіхом !!!

   Наші дзюдоїсти з ДЮСШ змагалися 17-19 червня у Польщі в складі збірної команди України.
   Вісім країн відправили 550 учасників на 19-ий Міжнародний турнір з дзюдо, який проходив у польському місті Бохня, в 45 кілометрах від Кракова. Українська молодіжна збірна команда складалася з 43 спортсменів, з яких шестеро – юні бучанці. З ними були тренер Олексій Лобанов і директор Бучанської ДЮСШ Олег Гайдай.
    Українська збірна формувалася з членів спортивних клубів – «Ахілес» (Буча), «Іппон» (Київ), «Спарта» (Ніжин), «Тріумф» (Київ). Загалом збірна «взяла» 28 нагород – золотих, срібних, бронзових. Брали участь юнаки і дівчата віком від 10 до 14 років. Українські спортсмени сходили на подіум у всіх категоріях (стать/вік/вага). А в деяких випадках було навіть так, що всі три призові місця завойовували саме українські дзюдоїсти.
   Цікавою особливістю турніру було те, що він відбувався на глибині 250 метрів, у соляних шахтах. Всі 19 років Міжнародний турнір з дзюдо відбувається саме в цих глибоких соляних шахтах. Спуск у шахти здійснюється спеціальними підйомниками в кабінках по 6-9 осіб, на глибину 212 метрів, а далі треба йти пішки приблизно півтора кілометра нахиленими тунелями на глибину майже 40 метрів. Спортсмени проводили в шахтах цілий день. 
   Змагання проводилися зранку до пізнього вечора в двох залах, підлога яких устелялася матами. Нагородження відбувалося в кінці кожного дня. Крім нагород діти отримували дуже якісні призи та подарунки. Відзначилися також наші бучанці. Дуже приємно, що срібну медаль в командному заліку здобув учень нашої школи Данило Квітковський (14 років, клуб «Ахілес»), а Суперприз дістався  також бучанцю Костянтину Вінницькому.

Немає коментарів:

Дописати коментар