вівторок, 24 вересня 2019 р.

Міські змагання зі спортивного туризму серед учнівської молоді Бучанської ОТГ

У вівторок, 24 вересня у міському парку з нагоди Всесвітнього дня туризму Бучанським центром позашкільної роботи організовані та проведені міські змагання зі спортивного туризму серед учнів ЗЗСО Бучанської ОТГ. В змаганнях взяли участь всі ЗЗСО міста та команда Блиставицького КЗЗСО I-III ст.» №6.
Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три види випробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – комбінована дистанція І класу з елементами «Фігурного водіння велосипеду», «Тріалу», «Велокросу» та техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі». Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у трьох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами.
Команду нашої школи представляли учні: Андреєв Даниїл, Дяденко Ольга, Заїка Анатолій, Косякевич Ядвіга, Приходько Олеся, Кайдалов Євгеній, Лащенко Антон, Несторов Антон, Калашніков Кирило, Білий Даниїл, Прокопенко Ярослав та Коратаєв Володимир.
За остаточними підсумками суддівських протоколів наші учні стали переможцями на дистанції велосипедного туризму, а на дистанції водного туризму показали третій результат. В загальнокомандному заліку ми здобули третє, призове місце. 
Вітаємо нашу команду з успішним виступом на туристичних змаганнях, які відкрили I Спартакіаду ЗЗСО Бучанської ОТГ.












Немає коментарів:

Дописати коментар