пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

"Олімпійський тиждень" в ЗЗСО Бучанської ОТГ

Відповідно до Регламенту проведення Олімпійського тижня та Олімпійського уроку в Київській області, з метою популяризації здорового спорту життя, фізичної культури і спорту та розбудови олімпійського руху, в закладах освіти Бучанської ОТГ в період з 7 по 15 вересня пройшов "Олімпійський тиждень". 
07 вересня учні та вчителі фізичної культури Бучанського НВК I-IIIст. №3, який активно впроваджує олімпійську освіту в освітній процес закладу, взяли участь у масштабному соціально-спортивному заході Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» на столичній Оболонській набережній, який щороку збирає в українській столиці кілька тисяч любителів здорового способу життя та простих громадян, які бажають спробувати свої сили у різноманітних видах спорту.
А вже 10 вересня Олімпійський тиждень у закладі традиційно розпочався на загальношкільній лінійці. Під звуки Оди спорту П'єра де Кубертена найкращі спортсмени школи внесли Державний прапор України, Олімпійський прапор, смолоскип та талісман Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Протягом тижня у закладі відбулося чимало різноманітних спортивних заходів на олімпійську тематику: п’ятикласники грали у гру «У пошуках Олімпійського смолоскипу», "Олімпійське лелеченя" та спортивні квести завітали до учнів середніх класів, старшокласники змагалися в перетягуванні канату, у грі в «Дартс» та у стрибках через скакалку. В середніх та старших класах відбулися «Олімпійські читання». 
В СЗОШ I-III ст. №5 відбулися Олімпійські уроки та виховні години, де учні познайомилися з історією Олімпійських ігор Стародавньої Греції та Олімпійських ігор сучасності. Традиційно, учні 2-4 класів взяли участь у конкурсі малюнку на олімпійську тематику «Я – юний олімпієць». Учні 4 класу взяли участь у «Олімпійських перегонах», позмагалися у силі, швидкості та спритності та отримали масу задоволення. Учні 6-8 класів змагались у олімпійському турнірі з футболу. 
Олімпійський вогонь запалав на традиційному Дні здоров’я у Бучанському НВК I-III ст. №2, на якому кращі спортсмени школи продемонстрували показові виступи. В закладі відбулося багато різноманітних змагань, в яких з учнями позмагалися і їхні батьки. Дні здоров’я, олімпійський турнір з футболу та баскетболу 3*3 пройшли у Бучанському НВК I-III ст. №4 та Бучанській гімназії. 
В Блиставицькому КЗЗСО №6 відбувся масовий забіг та олімпійський урок «Діти – Олімпійська надія України».
Все фото тут:




Немає коментарів:

Дописати коментар