неділю, 17 березня 2019 р.

Волейбольна команда дівчат взяла участь у обласному етапі Чемпіонату України з волейболу серед школярів (ШВЛУ)

15 березня 2019 року у 6-и територіальних зонах області відбувся зональний обласний етап Чемпіонату України з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна волейбольна ліга). Бучанська ОТГ була представлена у трьох вікових групах трьома командами. У віковій категорії дівчат 2002 р.н. та молодших Бучанську ОТГ представляла волейбольна команда дівчат нашої школи у складі: Приходько Олесі та Понирко Марії (10-А), Кухаренко Марії та Поляковської Анастасії (10-Б), Касьянчук Анни, Кравчені Софії та Трусової Валерії (8-А) клас.
Ігри нашої зони відбулися у с. Хотів, Києво - Святошинського району. Разом з нашими командами, в дану зону були розприділені команди з Броварів, Великодимерської ОТГ та команди-господарів. Для того, щоб вийти у фінал, потрібно було зайняти перше місце у своїй віковій групі. За право грати у фіналі наші дівчата змагалися з командою Боярського НВК I-III ст. №3 Києво-Святошинського району. За дану команду виступали 11 гравців волейбольної команди "Максимум" Києво-Святошинської ДЮСШ, що звичайно, викликає певні сумніви, що всі вони є учнями одного навчального закладу.
Наші дівчата гідно грали з суперниками, здобувши перемогу у першій партії з рахунком 25-19. А от у другій та третій, на жаль, поступилися: 25-19, 15-11. Нагадаємо, минулого року наша команда майже в такому самому складі була призером даних обласних змагань. Навчаємося, тренуємося та віримо у нові перемоги !!!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар